Benelux Veranda

Ons bedrijf is opgericht op 18.08.2017. We brengen 15 jaar ervaring met Benelux Bouw & Veranda. Zonder in te korten op kwaliteit en uiterlijk, handelen we met een service logica die onze waardevolle klanten gelukkig en tevreden zal houden. Om deze reden bieden wij u alle materialen en montage fasen die ons bedrijf gegarandeerd heeft gebruikt. Ons bedrijfsbeleid bestaat uit klanttevredenheid, product stabiliteit en respect voor het milieu.

Product Fans en Opties

We nodigen u uit voor ruimte en esthetiek met onze twee kleuren opties zodat u van uw tuin kunt genieten met Benelux Veranda. We weten dat u ervan zult houden en we willen u tevreden stellen. U kunt ons hier vinden: www.beneluxveranda.com

Leven met een Veranda

Er is ook een breed scala aan opties en accessoires, zoals glazen schuifwanden, aluminium frames en schuifdeuren, zonneschermen, Greenline-zonneschermen, verlichting en veranda of heaters om uw tuinruimte aan te passen. Op deze manier kunt u uw tuin op de beste manier inrichten en genieten van de open lucht.

Wat als u niet alleen de Veranda wilt?

Naast de patio zijn er ook parkeerplaatsen, tuinruimtes en onderhoudsvrije tuinruimtes beschikbaar. Alle Benelux Veranda-oplossingen hebben aantrekkelijke prijzen en worden gratis geleverd. De Benelux Veranda kan professioneel worden afgemeten voor de patio of het tuinhuisje en kan volledig voor u worden gemonteerd. Natuurlijk is zelfmontage ook mogelijk dankzij een omvangrijke montagegids en montagefilm.

Onze Visie

Wij, als Benelux Veranda, hebben ons tot doel gesteld om in alle terras-, kas- en carport behoeften van onze klanten te voorzien en de producten op het juiste moment op de juiste plaats te leveren tegen minimale kosten. Het is erg belangrijk voor ons om onze diensten snel en kwalitatief aan te bieden om u tevreden te stellen met de verschillende producten.

Onze Missie

Om permanent verschil te maken in de patio sector, nieuwe en ruime woonruimtes voor onze klanten te bieden, om de productiviteit te verhogen in het licht van onze principes.